"Happiness never decreases by being shared"
Gautam Buddha

over lu jongLu Jong is een aloude Tibetaanse methode uit de Tantrayana en Bön tradities. Het is een reeks bewegingen die ontwikkeld werden voor zelfheling. Deze oefeningen heffen blokkades op, zowel fysiek,mentaal als energetisch. Op deze manier kunnen wij doeltreffend ziekte aanpakken, onze negatieve emoties transformeren en ons energieniveau verhogen.

Tibetaanse geneeskunde

Lu Jong is geworteld in de Tibetaanse Geneeskunde. Volgens deze visie is ziekte het resultaat van een onevenwicht in de elementen en de humeuren (vitale substanties) van ons lichaam. Lu Jong werkt met een combinatie van vorm en beweging en met ademhaling om op een zachte manier de lichaamskanalen te openen. Dit kan blokkades opheffen en energie opnieuw mobiliseren. De elementen en humeuren in het lichaam worden geharmoniseerd. Daardoor verbetert onze fysieke gezondheid, onze mentale helderheid en onze energetische kracht.

Elke leeftijd en bekwaamheid

Lu Jong is geschikt voor elke leeftijd en bekwaamheid. We werken op een zachte manier met de wervelkolom, de beschermer van ons welzijn. Lu Jong ondersteunt onze helingsprocessen. Het verhoogt ons lichaamsbewustzijn, onze innerlijke gevoeligheid en mentale focus, de basis van elk spiritueel pad.

Hoewel Lu Jong erg eenvoudig is, kan het jouw leven veranderen.

Metta Sutta BVBA | Tuinbouwstraat 1, 9900 Eeklo, België | Inloggen | Webdesign Galia